torsdag 21 juni 2012

Midsommarfirande!

Idag kom våra kompisar från "Kullerbyttan" till oss för att fira midsommar.

Vi började med att klä midsommarstången och därefter började dansen. Vi sjöng alltifrån "små grodorna" till "farmors lilla kråka" och därefter avslutade vi med "raketen".

Till lunch bjöds det sedan på traditionell midsommarmat, såsom köttbullar, nypotatis och sill. Och till efterrätt blev det glass och jordgubbar. Mums!!!

måndag 18 juni 2012

Domsten

Frågan är om man kan ha det bättre. Med magarna fulla med hamburgare är det dags för lek på stranden

tisdag 12 juni 2012

Skolavslutning

Idag gick alla barn på Växthuset till skolan för att titta på skolavslutningen. Där sjöng skolbarnen sommarsånger, dansade och bjöd oss på fiolspel. Dessutom delades det årliga miljöpriset ut och alla 6:e klassare som nu lämnar skolan för nya utmaningar fick blommor.

Efteråt gick vi till våran gård där det bjöds på glass!

tisdag 5 juni 2012

Grillkväll, barnen/ föräldrar/syskon.

I torsdags kväll träffades vi på Växthuset för att ha femkamp och grilla tillsammans. Femkampens grenar bestod av att: transportera så mycket vatten man kunde från en spann till en annan, på tid, slå ner ett spik på tid, flytta ärtor med klädnypa eller fingrarna från en tallrik till en annan, kasta ringar runt en groda och att familjevis bygga ett flygplan av papper för att sen tävla med. Efter allt tävlande grillade vi.